Gál Tibor borvacsora

Gál Tibor borvacsora 

Valódi csemegével kedvezünk a magyar borok szerelmeseinek! 

Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedűit, fehértől a vörösig. A külön erre az alkalomra komponált ételsort és a hozzájuk tartozó borokat ifj. Gál Tibor, a pince főborásza mutatja be az est folyamán. 

Időpont: 2017. március 24. 18.00h

A férőhelyek száma limitált, ezért érdemes mielőbb asztalt foglalni az alábbi e-mailen keresztül: asztalfoglalas@lagunaetterem.hu vagy a 1/787-9522 tel.számon.
Borok-fogások
Előétel:
• Kacsatrilógia - Érlelt sonkában sült kacsamáj terrine, füstölt libamell, tepertőkrém, mézes fánk és fügekrém
• Bor: Gál Tibor Egri Csillag 2015 

Leves:
• Vadszárnyas esszencia buggyantott fürjtojással, zöldségszalmával, fűszeres bagettchips-szel
• Bor: Gál Tibor Pinot Noir 2014 

Meleg előétel:
• Harcsatekercs ropogós bacon-nel, paprikás mártással, kapros-túrós daragaluskával
• Bor: Gál Tibor Kadarka 2015 

Főétel:
• Vaddisznósült diós fűszerkéregben, zöldséges rétessel, jus-vel
• Bor: Gál Tibor Titi 2013 (Egri Bikavér)

Desszert
• Csokoládészuflé gyömbéres meggymártással, vaníliafagylalttal
• Bor: Gál Tibor Síkhegy Pinot Noir 2013

A borvacsora részvételi ára: 7500 Ft/Fő, mely tartalmazza az öt fogást és a fogásokhoz kívált bort.

Helyet csak az előre jelzett foglalásokkal tuduk biztosítani!


étlapunkról

Álomesküvő a La-Guna Étteremben! »»


2 fogás:
890 Ft

 

»»
Az ideji évben is csatlakozott éttermünk az Országos Étterem hét programsorozathoz, mely keretében Top éttermek készülnek fix menüvel a nagyérdemű publikumnak.

Éttermünk séfei, Tarr László és Monthon Pakul exkluzív menüvel készültek, 

»»

hírek események

  • 2017-03.24.
    Gál Tibor borvacsora
    Borvacsoránk vendégei öt fogáson keresztül kóstolhatják végig az egri Gál pincészet nedüit, fehértől a vörösig.
    Bővebben
  • 2017-03.13-19.
    Dining City 2017
    2017. márxcius 13-19 között az Országos Étterem hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységesen fix áron kínálnal 3 fogásos ebéd/vacsora menüt.
     
    Bővebben
  • 2016.11.29
    Fergeteges Szilveszteri Party

    Töltse velünk az év utolsó éjszakáját és táncoljunk át együtt 2017-be!
     

    Bővebben

"Az ételeim elkészítésében az anyaghányad így néz ki:
•    50%-ban a megfelelő minőségű friss alapanyagok adják meg az elkészítendő étel végleges harmóniáját.
•    40%-ban a „szakács” lelkülete határozza meg
•    És csak 10%-ban döntő, a hozzáértés
Nem mindegy, hogy amikor nekilátok egy étel elkészítésének, akkor, azt milyen hozzáállással teszem."

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink